“Your wish is my command!”

     De ce trebuie sa fim neaparat pe Internet!? Pentru ca Internetul este Universul in care dorintele se concretizeaza intr-o secunda!! Adica exact atat timp cat ne ia sa dam click pentru un cuvant (care desemneaza ceea ce dorim noi sa gasim) pe un motor de cautare! Cauti o persoana, un obiect, un produs/serviciu… vrei sa vinzi, vrei sa cumperi, vrei sa afli ceva, vrei sa afli despre cineva… totul este la un click distanta! Si chiar daca este vorba doar de o realitate virtuala, ea este o prelungire a lumii reale, iar intre cele doua dimensiuni exista corespondente! E o greseala grava sa neglijam prezenta in Universul Dorintelor! Pentru ca el raspunde de fiecare data “Your wish is my command!”.

     Avand in vedere aceste aspecte, cred ca ar fi nemaipomenit un motor de cautare Alladin.com (sau .net, .ro), ori LampaFermecata.ro (.net, .com), LampaluiAlladin.ro (.net, .com), sau variantele in engleza – MagicLamp.com (.net, .uk), Alladin`sLamp.com (.net, .uk), YourWishIsMyCommand.com (.net, .uk). Ar putea sa rivalizeze chiar cu Google si Yahoo. :)

     Ar merge nemaipomenit chiar si PestisoruldeAur.ro (.net, .com), GoldFish.com (.net, .uk), mai ales in luna Decembrie cand poti sa-l faci sa caute automat numai pentru cadouri! :) Chiar merita construita o campanie de comunicare pe conceptul acesta!

     Daca place cuiva acest concept, sper sa ma contacteze ca sa-l punem in aplicare. Chiar e o chestie de fair play sa fiu si eu angrenat in realizarea proiectului! Proiectul poate servi atat companiilor din domeniul IT cat si hypermarketurilor, mall-urilor… si nici nu ar costa prea mult, in conditiile in care ar putea avea chiar un imens impact!

3 Responses to ““Your wish is my command!””

  1. Geo Says:

    ideea ta este extraordinara, dar nu poti spune ca ar putea rivaliza cu google. gandeste-te cate alte motoare de cautare sunt, aol, ask, yahoo, bing, msn (ca nume), astea fiind cele mai populare. google si-a creat faima pe langa un motor de cautare php perfect, un sistem de publicitate extraordinar, care i-a ridicat cel mai repede la bursa din toate firmele existe pe suprafata pamantului.

  2. Geo Says:

    in ultimii 2 ani au copiat sistemul de publicitate a lui ebay, ar trebui sa le ceara socoteala :) ebay este conform dorintelor clientului, are un sistem de parca iti citeste gandurile / mintile.

  3. Geo Says:

    eu am un script de motor de cautare dar gandeste-te ca este prea tarziu acum sa poti face ceva, sunt cateva mii de motoare de cautare, dar marketingul este mama comertului, si nu ai cum sa te bati in momentul de fata cu o companie cu perspective de 150 de miliarde de dolari. pana si bill gates a declarat ca pe viitor va intrece veniturile companiei microsoft

Leave a Reply