Imagini cu sistemul Catch`yoo si atmosfera tropicala de la statia de metrou P-ta Unirii

    Iata cateva imagini de la statia de metrou Piata Unirii.  In mijloc se afla sistemul Catch`yoo, o bijuterie a tehnologiei japoneze. Sistemul consta dintr-un computer cu un soft special  si un video-proiector de mare intensitate. Imaginea proiectata reactioneaza  la miscarile celor care patrund in zona activa (ca sa zic asa). Nu numai copiii sunt fascinati ci si adultii!

Decor luxuriant in statia de metrou Piata Unirii. In mijloc - un sistem Catch`yoo.Procter and Gamble comunica brandul Lenor Tropical Fresh creand o atmosfera tropicala la metrou.

    Este creata impresia ca te afli la malul unui ocean, intr-o locatie exotica, si ca pesti de diferite specii – viu colorati – iti umbla pe la picioare.

In fata scaunelor se afla un coltisor de ocean tropical cu apa limpede si pesti exotici.Imaginea este de o deosebita bogatie de culori. Pestii dau impresia ca sunt reali

     Orice miscare in aria activa genereaza un raspuns: valuri ale apei si fuga pestilor.

Punand piciorul am generat valuri iar pestii s-au indepartat

    Catch`yoo este o inovatie in domeniul canalelor de comunicare. Atuul sau cel mai important este interactivitatea. Sistemul poate fi folosit in campanii de comunicare pentru servicii si produse de o mare diversitate, bineinteles cu software adecvat produselor/serviciilor respective. Limitele a ceea ce se poate crea in materie de efecte sunt doar limitele imaginatiei. Impactul la public este unul deosebit iar experienta una memorabila, ceea ce face ca brandul sa-si faca loc pentru mult timp in mintea potentialului client. Afacerea respectiva poate primi astfel impulsuri seriose in directia succesului la public si – implicit – a profitabilitatii.

    Persoanele care sunt interesate de intermedierea vanzarii unor asemenea sisteme sunt rugate sa ma contacteze la adresa proiect@octavdafinoiu.ro. Colaborarea se va face pe baza de comision din pretul sistemelor intermediate, iar doritorii vor face parte dintr-o retea de vanzari extinsa in toata tara.

 

8 Responses to “Imagini cu sistemul Catch`yoo si atmosfera tropicala de la statia de metrou P-ta Unirii”

 1. nwradu Says:

  E de doi ani de zile unul la Orange Concept Store, am vazut si in Plaza Mall…

 2. Octav Says:

  In urma cu doi ani, tehnologia aceasta a fost lansata in Romania printr-un eveniment la Marriott. Apoi, in vara anului 2006, am avut ocazia sa testez Catch`yoo si Ubiq`window la Festivalul de publicitate Ad`Or, unde l-am cunoscut si pe Catalin Gulan care a pus pe picioare afacerea din Romania cu asemenea echipamente. Sistemul de la Plaza Mall l-am vazut la vremea respectiva. Pe cel de la Orange Concept Store inca nu.

 3. danezia Says:

  Interesant, de retinut pentru urmatoarea calatorie cu metroul… (asta cand voi mai ajunge si eu prin buc)

 4. interesat Says:

  Sal, ma-ar fi interesat sa inchirez 30 de bucati de ubiq din cel mare,ala de 2 metri. cu cine tre sa iau legatura? Dureaza maxim 30 de min tot evenimentul, iar aplicatiile le am deja in forma finala. Transpotul ar putea sa fie o problema pt ca avem camionul plcat. Dar poate gasim noi ceva. Banuiesc ca se pot lega in retea, pt ca va fi vorba de o coregrafie intre ele…mai multe discutam la o intrevedere sau ceva….astept vesti
  best regards !!!!

 5. interesat iar Says:

  sau altii daca credeti ca aveti sanse la agentia respectiva sa ma anuntati pls…nu am aflat a cui e firma si nici in ce regim lucreaza poate sunt doar distribuitori pe aici….

 6. intersat iarasi Says:

  Cica se inchiriaza foarte ieftin pt un astfel de eveniment…Si devin si mai curios…Pe siteurile romanesti nu am gasit nimic coerent. Daca stiti ceva,careva dati un semn pe mail

 7. Octav Says:

  Volumul de munca nu-mi mai permite si activitatea de pe site. Cu foarte mare intarziere am vazut mesajele dumneavoastra. Imi cer scuze pentru inconveniente!
  Voi incerca sa raspund pe adresele de mail in urmatoarele zile.

 8. Cele mai haioase poze Says:

  Hello? Ai un site dragut .Ai fii interesat un schimb de linkuri in blogroll cu http://www.poze.haioase.org ? Trimite-mi te rog un mail daca da, te pup! Alina IS

Leave a Reply