Nico si Vlad Mirita s-au calificat in finala Eurovision 2008

     …iar primul site care a anuntat acest lucru a fost voteazaromania.ro!

Dupa cum spuneam si acolo, Nico si Vlad nu au concurat, de fapt, decat cu cateva piese muzicale dintre cele prezente in prima semifinala. Practic, nu cred ca vreun cetatean european care a privit intregul show isi facea  calcule din care sa lipseasca Romania, Rusia, Israel, Armenia, Olanda. “Pe-o margine de lume” s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune melodii din concurs.

Prima semifinala da doua pretendente clare pentru locul I din finala: Romania si Rusia. Ele vor avea de infruntat Serbia – care este deja calificata, si Suedia (probabil). Vom vedea care sunt tarile ce vor veni din semifinala a doua…

Miercuri, la ora 01.06 am, nici un site de pe Internet (in Limba Romana) nu anunta stirea calificarii in finala Eurovision. La 01.09 am, voteazaromania.ro dadea vestea! Nico si Vlad Mirita au facut o figura foarte buna! Iar Europa a dovedit Marti seara ca apreciaza muzica buna. (Ma rog, cu cateva exceptii, care ma bucura - dealtfel – pentru ca nu fac decat sa netezeasca drumul lui Nico si Vlad catre podiumul Eurovision 2008.)

2 Responses to “Nico si Vlad Mirita s-au calificat in finala Eurovision 2008”

  1. Elly Says:

    Felicitari pentru proiect! De abia azi am aflat de voteazaromania.ro.

    Au mai anuntat si altii totusi: la 0.22 d33utza.blogspot.com scria despre rezultat iar dulapiorul.com a facut live blogging deci a anuntat in timp real rezultatul.

  2. Octav Dafinoiu Says:

    Multumesc pentru incurajari, Elly! Si multumesc tare mult si pentru ca m-ai informat in legatura cu d33utza.blogspot.com si dulapiorul.com Eu nu am reusit sa caut decat pe 10 sau 11 pagini de pe Google. Nu le-am vazut. Imi cer scuze! Chiar o sa incerc sa iau legatura maine cu dulapiorul.com… Poate o sa vrea sa scrie si pentru voteazaromania.ro. O sa vedem.

Leave a Reply