Give yourself permission to succeed!

     Aseara am avut onoarea sa dau mana cu Krish Dhanam, VP Training pentru Ziglar Training Worldwide si Director Operatiuni Internationale pentru Ziglar Training Systems. Acest lucru s-a intamplat odata cu lansarea Ziglar Trainings in Romania. Poate ca toate numele acestea pompoase nu inseamna nimic (cu exceptia, poate, a numelui Ziglar) pentru oamenii grabiti din ziua de azi. Totusi, a fost nemaipomenit sa-l ascult timp de doua ore pe Krish. Si mi-a ramas intiparita bucuria pe care o resimteam in metrou, pe drumul spre casa…

Chiar m-am gandit ca totul pare a se fi intamplat numai si numai pentru mine. Felul in care a ajuns invitatia la mine, cum am reusit sa merg la seminar desi la munca intervenisera niste chestiuni de ultim moment si, mai ales, ceea ce aveam sa aud. Krish ne-a spus inca de la inceput ca vom vorbi numai de lucruri simple. Dar de efect. Si s-a tinut de cuvant. Surpriza fantastica, din punctul meu de vedere, a fost ca a vorbit despre cat timp iti trebuie sa schimbi un obicei: 21 de zile. Coincidenta sau nu, era exact ceea ce ma preocupa in aceste zile; lucrez la un proiect care imbina tehnici de la Brian Tracy si de la Anthony Robbins cu tehnologia numita Cheia psihica. Procesul la capatul caruia fiecare va putea fi un nou “eu”, cladit pe noi principii, noi valori si credinte, care vor actiona de la nivel subconstient, va dura – oricat ar parea de incredibil – doar 21 de zile. Ei bine, am aflat exact mesajul care pune cireasa pe tort: “I give myself permission to succeed.” Cred ca lipseste multora aceasta permisiune.

La sfarsitul prelegerii, am apucat sa vorbesc putin cu Krish, mai ales despre tehnicile care vor trebui aplicate. Si i-am multumit pentru faptul ca face parte din  ”procesul meu de schimbare”, pentru ca ma aflam in ziua a 19-a. Asta a fost ieri.

2 Responses to “Give yourself permission to succeed!”

  1. Danonino Says:

    Daaaa, geniala chestia asta cu 21 de zile. Eu m-am intrebat daca e valabila si in cazul cunoasterii de oameni noi sau a relatiilor. Sa fie trei saptamani un punct de inflexiune?

    Ca in rest, cam functioneaza. Eu mi-am schimbat doua obiceiuri bazandu-ma pe informatia asta. Si pe eforturile mele care au meritat rasplatite :P

  2. Octav Dafinoiu Says:

    Daniela, precis se aplica si in ce priveste relatiile (sau macar in ce priveste obiceiurile in relatii :) )!
    Tot relatiile mai au asemenea “borne”! Sunt situate la fiecare 3 1/2 – 4 ani. Atunci se reaseasza/reconfigureaza/sedimenteaza sentimentele. …sau dispar. :) Stiai?

Leave a Reply