Proiectul Bucla Dezvoltarii Accelerate (I)

In acest week-end s-a desfasurat al doilea work-shop din cadrul proiectului “Bucla dezvoltarii accelerate”, acesta fiind de fapt primul in care (si pentru ca participarea a fost mai numeroasa decat in urma cu doua saptamani) discutia si creierele chiar s-au incins.

Se anunta lucruri deosebit de interesante si credem ca am mai avea loc pentru una-doua-trei minti cu idei stralucite. De principiu, daca esti un inginer vizionar, pasionat nu numai de sisteme ci si de psihologie, esti invitat. Avem nevoie de modelele tale de a vedea si de a intelege lumea. Nu este neaparat sa fii Adrian Bejan (constructal.org, viitorul va fi constructal) desi nu ne-am supara deloc :) , dar mi-as dori sa ai background in ceea ce consider a fi varful de lance al ingineriei: inginerie aerospatiala. Ori poate inginerie aeronautica.

Mai asteptam si specialisti pe psihologie cognitiva si neurostiinte. Vino! Ceva unic si esential ia nastere. Daca esti interesat de colaborare, trimite-mi un mail pe adresa octav@octavdafinoiu.ro Intalnirile sunt si un prilej deosebit pentru dezvoltare personala.

Discutiile au loc in sala de conferinte a companiei Reinvent Consulting, intr-un mediu propice “fierberii” intelectuale.

2 Responses to “Proiectul Bucla Dezvoltarii Accelerate (I)”

  1. Mediation Says:

    margerydarby…

    NLP archive at Octav Dafinoiu…

  2. Arley Ballenger Says:

    Arley Ballenger…

    NLP archive at Octav Dafinoiu – blog personal…

Leave a Reply