A aparut gripaporcina.ro :)

Astazi discutam cu Bogdan si ne dadusem seama ca gripa porcina ar putea (din pacate!) sa tina destul de mult timp atentia publicului. Deodata, amandoi am avut un insight!

Mainile au cautat in mod aproape automat in adress bar www.gripaporcina.ro si… stupoare! Site-ul este luat deja! Se va construi ceva probabil pe o platforma de blog. Prima pagina fusese initializata la ora 09.36. Acum chiar se poate spune ca gripa porcina a patruns in .ro, mai ales ca am inteles ca exista deja un caz suspect in Romania, la Arad! Chiar daca nu este confirmat, primul caz tot o sa apara (mai devreme, sau mai tarziu).

Daca respectiva persoana/companie isi va face treaba cum trebuie, site-ul va fi foarte vizitat. Oamenii cauta, cu siguranta, informatii. Evident, traficul va aduce dupa sine si bani din publicitate. Avand in vedere noua Directiva privind denumirea posibilei pandemii, ar trebui cumparat si domeniul GripaNoua.ro :)

Culmea culmilor ar fi ca site-ul sa fie detinut de o societate comerciala care sa se numeasca chiar asa, Gripa Porcina SRL. :) ) A fost recomandata purtarea de masti de protectie; ar putea sa faca o avere chiar din vanzarea acestora. (Personal, nu cred ca o masca te poate proteja in mod real.)

7 Responses to “A aparut gripaporcina.ro :)”

 1. gripa porcina Says:

  Multumesc pentru articol! Desi gripa pare deocamdata sa nu fie chiar atat de periculoasa, sper ca site-ul sa aiba totusi vizitatori. Succes si tie!

 2. Concediaza-ti seful! Says:

  si culmea :)

  site-ul chiar contine numai si numai informatii despre gripa porcina

  asta numesc eu site de nisa

  sa fie cu noroc :)

 3. Paul Anastasiu Says:

  Salut. Am relansat http://www.gripaporcina.ro :) ai intuit foarte bine, platforma folosita este blog, si ideea siteului este sa adunam intr-un singur loc toate informatiile legate de virusul ah1n1.

 4. gripa porcina Says:

  a aparut si http://www.gripaporcina.net in acelasi timp cu cel din ro, dar arata mult mai bine…

 5. Paul Anastasiu Says:

  nu vorbea nimeni de gripa porcina dot net.

 6. Stefan Murgeanu Says:

  mama ei de gripa porcina :)

  saptamana trecuta am avut o intalnire cu niste parteneri de afaceri (o mare companie, nu dau nume, sa nu fac valuri) si seara, chiar inainte sa intru pe stadion, la meci (unirea urziceni – glasgow rangers) ma suna una din persoanele cu care ne-am intalnit: “stiti, colega noastra care a participat azi la intalnire…hmmm… a fost depistata pozitiv cu gripa asta porcina… si acum toti suntem in carantina”

  m-a apucat un ras isteric, nu-mi venea sa cred ca este adevarat ce se intampla

  dar a trecut perioada de incubatie si cum nu manifest nici un fel de simptome, iacata-ma intreg si sanatos :)

 7. Paul Anastasiu Says:

  mie personal, mi-e teama sa nu inceapa si in randul studentilor o epidemie, sa intre ASEul in carantina. oh, ce teama imi e :)

Leave a Reply