Dupa 9 luni

:)

Dupa 9 luni nu s-a nascut nimic!
Doar am revenit eu pe blog. Am gasit si injuraturi si comentarii. S-au apucat de discutii intre ei…vizitatorii mei.
Pana reusesc sa raspund la intrebari, am zis sa recapitulez putin:

 1. am aplicat la doctorat in  State. In psihologie sociala. A fost o experienta super. Cred ca daca as fi facut-o de capul meu nu as fi avut nicio sansa. Comisia Fulbright face niste cursuri anuale in care explica toata procedura. Sunt de un real ajutor.
  Iti trebuie mult timp, pregatiri intense si cel putin 2 mii de Euro. Daca incepi pregatirile din timp si te concentrezi pe obiectiv, iti maresti sansele.
 2. nu am fost admis! :) Sincer, nu ma asteptam, pentru ca proiectul era super si evitasem sa aplic la universitati la care era clar ca nu am sanse. Si de dosar eram multumit, desi sunt foarte rar multumit de ceva ce-mi iese din maini. Dar abia de putin timp mi-am dat seama ca sansele reale erau extrem de mici, indiferent de universitatea la care as fi aplicat; nu am studiat statistica si este o materie esentiala in cercetare. Cu asta s-a incheiat. Am zis sa o iau de la capat asa cum trebuie.
 3. am invatat (pe “repede inainte”; traiasca mind maping-ul!) si am dat concurs la Facultatea de Psihologie, la stat. Am luat. Asa ca sunt boboc! Senzatie supeeer! Ma simt la fel de tanar ca si colegii mei (pardon! colegele, ca baieti suntem vreo 5, cred, in tot anul). Acum invat si statistica. Nu e chiar asa de rea …cum i se duce vorba!Din contra!
 4. am lucrat la multe proiecte, unele cu Laur, bineinteles! Majoritatea pentru firma la care lucrez. Sper sa nu uit din ele:
  • www.bursafirme.ro  Chiar incepe sa miste. Normal ca trebuie sa te ocupi, nimic nu merge de la sine. Dar este promitator. Mai avem multe de dichisit si de adaugat.
  • www.judecatajudecatorilor.ro Tot pentru firma la care lucrez. Cred ca a fost cea mai reusita campanie de comunicare din viata mea. Erau peste 13.000 de dosare blocate la Registrul Comertului Bucuresti si trebuia sa facem ceva. Nu mai conteneam sa dam interviuri la televiziuni, iar judecatorii ne vor tine minte toata viata pentru ce le-am pus in plic. De departe, cel mai tare “efect” l-a avut kit-ul de presa care avea printre materiale si un buzunar negru, intors pe dos, cu un bilet pe care scria “Blocajul de la Registru lasa comerciantii cu buzunarele goale.” Afisele au fost si ele reusite. O singura greseala am facut :( si nu ca n-am fi stiut, ci din graba. N-am branduit pancartele. Au aparut la TV, dar site-ul a avut trafic mic. Invatam si din greseli.
  • www.clientonline.ro Asta este o jumatate dintr-un proiect imens. Extrem de important. Mai avem plata printr-un simplu sms de introdus si gata. Apoi cealalalta jumatate de proiect, care schimba pozitiile topului in domeniu.
  • despre a doua jumatate inca nu vorbim. Dar este facuta in proportie de 90-95%. Mai depinde putin de Laurentiu. Watch out! Si este cu tot cu concept de comunicare.
  • Horizon 2025 :) Si asta este tot classified. Stiu doar 3 persoane. Si ramane asa. Se va citi in carti peste vreo 15-20 de ani.
  • www.pixelizemyteam.com Aici ne jucasem putin. Trebuie sa te tii de idee ca s-o duci la capat. Altfel inseamna eforturi pierdute si sperante inutile. Reluam cand avem macar o ora si jumatate – doua pe saptamana.
  • am facut putin refresh pentru business planul Interlottery cu Silviu. A iesit cu maximul de realism. Plus inca o idee fantastica.
  • am lucrat si la un alt proiect personal. V-ati fi imaginat ca as fi putut vinde bijuterii? :) ) Inca nu e gata. Dar si cand prinde viata…
  • www.orapamantului.ro – Campania Ora Pamantului 2010. Pe asta il tratam separat!

Toate au un pret, nu-i asa? La ce am renuntat??? Neeeeh! E cam dureros. Nu vorbim.

4 Responses to “Dupa 9 luni”

 1. Stefan Murgeanu Says:

  ma bucur ca ai revenit pe blog si sper ca nu doar cu ocazia si pe durata Ora pamantului… :)

  te astept pe twitter ;)

 2. Stefan Murgeanu Says:

  apropos, ca tot au trecut 9 luni: e baiat sau fetita? :D :) ))))))))))))))

 3. Octav Says:

  E pinguin!!! :)

 4. Mei1992 Says:

  This post is on 14 spot in google’s search results, if you want more
  traffic, you should build more backlinks to your website, there is one trick to get free, hidden backlinks from authority forums, search on youtube;
  how to get hidden backlinks from forums

Leave a Reply