Drepturi autor

    Prin postarea de comentarii pe acest blog permiteti implicit oricarei parti interesate sa foloseasca, sa copieze, sa afiseze continutul respectiv sau parti din acesta, fara plata unor sume, cu conditia ca persoanele respective sa mentioneze de fiecare data faptul ca dvs. sunteti autorul.

De asemenea, prin postarea de continut pe acest blog, permiteti ca alte persoane sa creeze si sa distribuie opere derivate din continutul dvs., pentru scopuri necomerciale, cu aceeasi conditie ca persoanele respective sa mentioneze de fiecare data autorul continutului original. Cat priveste crearea/distribuirea – in scopuri comerciale – de opere derivate din continutul dvs., este nevoie de acordul dvs.

Prin postarea de continut pe blog, acordati www.octavdafinoiu.ro si lui Octav Dafinoiu o licenta ne-exclusiva, gratuita, permanenta si universala asupra continutului dvs., incluzand – fara a se limita la aceasta – licenta cu privire la drepturi de copiere, de distributie, de transmitere, de a face public, de a reproduce, edita, traduce, de a da alta forma si de a adapta continutul respectiv, si/sau de a-l include in opere colective. Facand public in orice fel continutul dvs., copiindu-l si distribuind copii ale acestuia sau distribuind copii ale operei colective in care este incorporat continutul al carui autor sunteti, www.octavdafinoiu.ro va depune toate eforturile pentru ca respectivul continut sa fie atribuit autorului sau. In acest sens, sunteti de acord sa acordati www.octavdafinoiu.ro si lui Octav Dafinoiu permisiunea de a folosi numele Dvs. pentru a va mentiona drept autor.

Toate drepturile pentru continutul postat de Octav Dafinoiu – intelegand aici „pentru continutul al carui autor este Octav Dafinoiu” – apartin www.octavdafinoiu.ro si lui Octav Dafinoiu.

Orice reproducere a continutului site-ului www.octavdafinoiu.ro, alta decat in uz personal, se va face doar cu acordul expres in acest sens. De asemenea, editarea, traducerea, adaptarea, transmiterea si reproducerea in public sub orice forma a continutului acestui site, ori includerea acestui continut in opere colective se va face numai cu acordul expres in acest sens.

Logo-ul „fulger”, sloganurile „Man began to evolve when started to think!”, „Omul a inceput sa evolueze cand a inceput sa gandeasca!” precum si semnaturile „Communication and intelligence in action”, „Comunicare si inteligenta in actiune”, „Communication and intelligence in business”, „Comunicare si inteligenta in afaceri”, „Strategic thinking to the power of Synergy”, „Strategic thinking la puterea Sinergie”, „Gandire strategica la puterea Sinergie” sunt marci in curs de inregistrare.

Alte parti ale acestui site pot include continut apartinand tertilor oferit pe baza unor diferiti termeni de licentiere. Atunci cand caracterul continutului respectiv nu este afisat, pentru a putea folosi continutul respectiv, va trebui sa contactati intai proprietarul/autorul pentru a-i cere permisiunea.